Partners

Profource hoofdsponsorschap

Met trots mogen we Profource verwelkomen als hoofdsponsor van Nostro. Profource is een consultancy-organisatie met specialisten op het gebied van Finance & Control, Oracle en andere ERP-systemen. Klanten van Profource zijn onder meer Starbucks, Ziggo en Schiphol, maar ook diverse gemeentes en de Rijksoverheid. Het bedrijf is continu bezig met procesoptimalisatie bij hun klanten. Daarmee sluit het perfect aan bij de opleiding Bedrijfskunde MER!

Profource biedt medewerkers vanaf hun eerste werkdag perspectief op een loopbaanpad, dat zich net zo ver uitstrekt als zij zelf willen. Dit continue ontwikkelingsproces, met trainingen en persoonlijke begeleiding, onderscheidt hen van veel andere werkgevers.

Aankomend collegejaar kan je veel toffe gezamenlijke evenementen verwachten, zowel informele borrels als inhoudelijke bijeenkomsten.

Meer weten over Profource? Check hun website!

Ook partner van Nostro worden?

Om onze leden tot goede bedrijfskundige te laten ontwikkelen kunnen wij altijd hulp gebruiken.
Nostro werkt momenteel nauw samen met de Hogeschool van Amsterdam, maar om onze leden nog meer te kunnen bieden zijn wij altijd op zoek naar nieuwe samenwerkingsverbanden.

Bent u geïnteresseerd in een samenwerking met ons? Neem dan contact op via penningmeester@svnostro.nl voor de sponsorbrochure. We denken uiteraard graag met u mee!